Избрани Новини

168 униформени с награди за професионалния празник на МВР в Кюстендилско

По случай 135 години от създаването на МВР и професионалния празник на служителите директорът на ОДМВР – Кюстендил, комисар Е. Стамболийски покани на среща представители на  медиите.

Той се обърна към тях с думите: Добре дошли. Поканих ви ден преди 135-годишнината от създаването на МВР и професионалния празник на служителите да изпием по чаша  кафе, да ви благодаря за партньорството и за случаите на оказвана подкрепа.
На тази среща  отчети и числа няма да има. Искам в духа на празничността да се похвалим, че успяхме да поставим началото на фотокът с  портретите на 17 ръководители на структурата на МВР в Кюстендилска област през годините – започваме от първия началник на Околийското управление в Кюстендил до наши дни. Окръжната структура на  МВР през годините е имала различни наименования,  различни  са били и длъжностите на ръководителите, но целта е една и тя е същата и до днес – опазване на живота, здравето, спокойствието, имуществото на гражданите, техните права и свободи.
Преди минути приключи събранието ни, на него поздравих колегите и им благодарих за усилията, които полагат в изпълнението на задачите, макар често това да се случва в условия на свръхнатовареност и , намален състав .
 Искам и чрез вас да ги поздравя по случай  135-годишнината от създаването на МВР и професионалния празник на служителите 5 юли.
Да им пожелая здраве, сили и устойчивост при изпълнението на служебните задължения в трудното време. Искрено им желая  удовлетворение от труда, успехи и уважението на обществото. Да продължим да работим заедно за спокойствието на гражданите и просперитета на държавата ни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов