Избрани Новини

Пухкава си?Не се коси, облечи се така!

Скъпи, мили, по-пищни момичета, първо ще започнем с това, че повечето килограми не ви правят втора ръка жени

Защото много от господата предпочитат многократно вас пред кльощавелките. И сме подготвили тази статия за един малък, но важен плюс към вашето самочувствие. Запознайте се с 5 златни правила за вашия гардероб, с помощта на които ще изглеждате много по-елегантни.

1. Никакви пластове

Без буфон ръкави, без поли на пластове и надиплени волани. Ще изглеждате като сметанова торта. За вас са най-подходящи по-изчистените линии, които удължават силуета.

2. Никога не носете твърде малки дрехи

Вие си мислите, че изглеждате по-слаби, но по-вероятно е силуетът ви да напомня на виенска наденичка. Грешка е и да носите торбести дрехи, които уж прикриват несъвършенствата. Ефектът е точно обратен – изглеждате като балон.

3. Бизнес костюмът винаги помага

Ако са с хубава кройка и в подходящ размер, сакото и панталонът или сакото и полата правят фигурата многократно по-елегантна.

4. Вълшебно коланче

Носете туника или пончо с колан под бюста. Това ще акцентира където трябва и ще прикрие проблемната талия.

5. Носете обемисти чанти

Не само, че са ефектни, но и на фона на мини кукленска чанта фигурата ви ще изглежда по-едра.

И няма как да не споменем още нещо - не прекалявайте с черното! Знаем, че в един момент става като мания. Каквото и да е, черно да е. Да, вталява фигурата, но това не е причина да се обличате само в него. Все пак вие сте свежи, весели момичета, а не ангели на смъртта, нали?

Източник:beu.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов