Избрани Новини

Комедийна вечер взриви жители и гости на Банско

Комедиите „Швейк”и „Вик за любов” препълниха салона на читалището в Банско, подариха на публиката много емоции и спечелиха нейните бурни аплодисменти.

Третата вечер от Летните театрални празници представи постановката „Швейк” на Театър „Българска армия”. Комични недоразумения, интересни обрати на съдбата, поднесени майсторски от актьорите Валентин Танев и Герасим Георгиев-Геро спечелиха усмивките на публиката.

Сцената на четвъртата театрална вечер в Банско бе заета от постановката "Вик за любов” с участието на Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и Александър Александров. В претъпканата зала актьорите изнесоха култов спектакъл, дебютен за Блатечки като театрален режисьор. Безупречната актьорска игра позволи на публиката да надникне в безумно смешните, непредвидими перипетии на живота в театъра - любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Героите са изпаднали от театралната каруца, а сега отново трябва да се възкачат на нея.

Четирима души, съвършено различни персонажи, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов припламва отново. И точно тази взривоопасна комбинация е гаранция за грандиозен успех!

Днес публиката на Банско ще има възможността да се любува на още една чудесна комедия, а именно „Да разлаем кучетата” с участието на именити български таланти - Васил Михайлов, Георги Кадурин, Стефка Янорова и други.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)