Избрани Новини

Безплатен спорт за всички ученици през лятото

Децата могат да тренират футбол, баскетбол, шах-мат, спортна гимнастика, бягане, тенис, спортна стрелба, кик-бокс, борба, ханбал

Община Благоевград предлага безплатни спортни занимания от спортните клубове през лятната ваканция, съобщава Радио ‘‘Фокус’’- Пирин . До краят на месец юли учениците могат да посетят Шахматен клуб „ Виктори”, като заниманията се провеждат в клубното помещение на улица „Тодор Александров”.

Всеки вторник и четвъртък от 14.00 до 15.30 часа любителите на спортната гимнастика могат да посетят спортен клуб „ Любчо Солачки”. Ориентиране се предлага от спортен клуб по ориентиране и бягане „Младост”, като дейностите се извършват в парк „Бачиново”- площадка за шах до езерото.

До 23 юли се предлага баскетбол от баскетболен клуб „Пирин Благоевград” , като заниманията се провеждат на СЗ „Скаптопара”. Тенис комплекс „Бачиново” предлага тенис на корт, като ръководител е Йордан Цветанов. Любителите на спортната стрелба могат да се включат на стрелбището на улица „Антон Чехов.

До края на месец юли се предлага лека атлетика със спортен клуб „Младост- 2012”, като тренировките са в парк „Ловен дом”- Обсерваторията. Кик-бокс е друг вид спорт, който могат да изберат отпочиващите ученици в Благоевград. До 12 юли могат да се включат и в заниманията на клуб по борба „ Тангра”. Останалите занимания през месец юли и август са канадска борба, плуване и футбол.

Летни спортни занимания се предлагат и от Университетски спортен клуб „Академик” всеки ден от 10.00 до 12.00 часа, като се предлага тенис, на маса, тенис на корт, баскетбол, хандбал, волейбол и футбол. Заниманията се провеждат в спортен комплекс на ЮЗУ „Неофит Рилски”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов