Избрани Новини

Джордж Клуни ще съди медия

Бил бесен заради измислена статия във водещ вестник

Актьорът Джордж Клуни осъди "напълно измислената" статия на британския ежедневник "Дейли Мейл", че бъдещата му тъща не е съгласна със сватбата.
Според него медията проявява пълна "безотговорност", с твърденията, че бъдещата му тъща не е съгласна с брака, защото изповядва вярванията на друзите. Ал Аламуддин е с ливански корени.

Вестникът публикува напълно измислена история, че майката на годеницата ми се противопоставя на брака ни поради религиозни причини. Твърди, че тъщата разказала на "половин Бейрут", че е против сватбата", казва Клуни.

"Майката на Амал не изповядва вярванията на друзите. Тя не е била в Бейрут откакто с Амал имаме връзка и по никакъв начин не се противопоставя на брака ни", заяви той. "Безотговорността да използваш религиозни различия, където няма такива, е най-малкото невнимателно и много опасно. Имаме роднини по цял свят. Мисълта, че някой ще разпали която и да е част от света само, за да продава вестници, трябва да бъде криминализирана", продължава актьорът.

Амал Аламуддин напуска Ливан и се премества със семейството си във Великобритания по време на Ливанската гражданска война през 1975-1990 г. Тя има британско гражданство и е адвокатка, специалистка по международно прави и човешките права, пише Lifestyle.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов