Избрани Новини

Дупничани и благоевградчани се млатиха пред дискотека

Един е в болница със счупени ребра и двама в ареста след масов бой тази сутрин в Благоевград

Сигналът за сбиването пред букмейкърския пункт срещу комплекс "Купола" е подаден към 4 часа тази сутрин. На излизане от дискотека се сбиват две кампании - от Благоевград и Дупница, съобщи БГНЕС. В резултат на побоя 33-годишен мъж от с. Яхиново, община Дупница е настанен в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград с две счупени ребра. "Каква е тази вражда между Дупница и Благоевград", чудеха се два часа след това участниците в боя пред дискотека.

Установени и задържани от полицията са двама от участниците в сбиването - младежи от Благоевград и София, които към 7 часа тази сутрин след преглед в Спешно-приемно отделение на МБАЛ са задържани в ареста на Първо РУП.

Задържаният от Благоевград, който е с насинена очна орбита и разкъсана на рамото тениска се оплака, че бил задържан, след като се опитал да разтърве биещите се. "Излизам си аз от дискотеката и гледам там едни се бият. Тръгнах да ги разтървавам, и вместо благодарност ми светнаха един тупаник в главата. Задържаха ме, без да съм виновен, полицаите ми взеха всичко, дай една цигара", оплака се той.

Вторият задържан, който е с адресна регистрация в София бе целия раздърпан, като че ръфан от кучета.

На бития е оказана спешна помощ на място. "Моля те Венци не умирай, ридаела дамската част от компанията, най-вероятно заради която е станало сбиването. С риданията си те пречели на медицинския екип да хване венозен път на пострадалия. След направените му изследвания е установено, че 33-годишният Венцислав С. е с две счупени ребра и други външни травми, настанен е в отделението по хирургия.

На мястото на боя пространството пред букмейкърския пункт на "Еврофутбол" бе опръскано с кръв, която бе мазана дори и по колоните на височини от 2 метра. Пред пункта имаше изпотрошени пластмасови тръби, отводняващи намиращото се на втория етаж жилище, с които участниците в боя са се налагали. Изкривени бяха и улуците пред заведението за дюнери на уличката пред "Купола". 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов