Избрани Новини

ОФК Пирин с реми със столичното Локо

Пирин и Локомотив София не успяха да си отбележат попадение във вчерашната приятелска среща играна на стадиона в "Надежда"

Пред около 300 зрители, домакините направиха представяне на отбора си преди старта на шампионата, който е идната седмица, информираха от пресцентъра на клуба.
Орлетата имаха шанс да отбележат ранен гол още в 5-та минута, когато отлична контраатака и взаимодействие между Тасев и Златинов не завърши с попадение на голмайстора на благоевградчани. Локомотивци наложиха лек домакински натиск в следващите минути, но зелените се бранеха стабилно и не допускаха сериозни положения за гол. Най-чистото им такова бе спасено от Бахтарлиев в края на полувремето, когато Том стреля опасно с глава.
И двата отбора направиха куп смени през втората част, което се отрази на скоростта на играта. Зелените имаха отново шанс да отбележат в началото, но Коцев не бе концентриран пред гола. Домакините пък създадоха няколко по-опасни положения след статични ситуации, но и резервният страж на Пирин Костов бе също на висота и предотврати попадения.
Следващата контрола на пиринци е в сряда, а съперник ще бъде Банско. Мачът най-вероятно ще се играе на стадион Свети Петър в подбалканското градче, с начален час 18:00.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)