Избрани Новини

Тежък удар! Столичанин помете възрастна жена на Е-79 (снимки)

Преди около час стана поредната тежка катастрофа в района на бензиностанция "Лукойл" край благоевградския квартал "Грамада"

Столичанин със "Ситроен" помете възрастна жена на връщане от почивка в Гърция. Шофьорът тъкмо минавал под моста, когато жената се озовала под гумите му. Инцидентът станал за секунди. Бабата се връщала от полето, където всяка вечер ходела сама. Ръцете й били пълни с краставици, домати и диня, когато се провирала под мантинелата и опитвала да задържи продуктите, тя се разсеяла и забравила да се огледа. От своя страна шофьорът също не успял да реагира на време и връхлетял върху нея с автомобила. Самият той повикал екип на Бърза помощ на мястото, които незабавно пристигнали и транспортирали жената в болницата в изключително тежко състояние. Тя е настанена в реанимация на МБАЛ-Благоевград.

На мястото видяхме разпилените плодове и зеленчуци, както и едната обувка на възрастната жена. Тепърва предстои да бъде направена алкохолна проба на шофьора, който беше отведен от органите на реда.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов