Избрани Новини

Даниела Савеклиева се срещна с шивачки от Благоевград (снимки)

По време на срещата шивачките споделиха притесненията си от случващото се в страната през последните дни

Областният координатор на ПП ГЕРБ за Благоевградска област и народен представител Даниела Савеклиева се срещна с работещите в три шивашки фирми в Благоевград. Тя благодари за подкрепата, която са дали на ГЕРБ на отминалите евроизбори и за убедителната победа, която партията постигна, тъй като по време на предизборната кампания Даниела Савеклиева, заедно с кандидатите за евродепутати Ева Паунова и Андрей Новаков посетиха цеховете. „Преди време ви обещах, че няма да се срещаме с вас само, когато е време за избори. Сега отново съм тук, за да чуя вашите проблеми и заедно да търсим решение. За нас, от ГЕРБ, е важно да запазим връзката си с хората”, каза Даниела Савеклиева.

По време на срещата шивачките споделиха притесненията си от случващото се в страната през последните дни, за растящата безработица и липсата на перспектива за децата им, които търсят реализация в чужбина.

”Това правителство се провали във всички сектори. За една година се съсипа всичко, което бе съградено. Няма нито една сфера, която да е в по-добро състояние, спрямо състоянието преди една година. Сегашните управляващи натрупаха милиарди левове заеми, които ще плащаме всички ние, нашите деца”, коментира Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че ситуацията се усложнява и заради спрените средства по оперативните програми, а тези средства от Европа за от изключително значение за икономиката на страната.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов