Избрани Новини

500 "синове на вятъра" вилняха в Предел

Мото събитието по традиция бе открито с водосвет и поръсване с осветена вода на моторите и мотористите

Осмият национално мото-рок фест „Предел 2014” край Разлог събра стотици рокери от страната и посрещна „синове на вятъра” от Полша, Македония и Сърбия.

Мото събитието по традиция бе открито с водосвет и поръсване с осветена вода на моторите и мотористите. На откриването на мото-рок феста присъства инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог, който пожела безаварийно пътуване на всички.

„Целта на мото-рок феста е да се срещнем и веселим с приятели, но също така да покажем на обществото, че сме мъже и жени със сериозни професии. Сред нас има адвокати, лекари, полицаи, банкери. Моторите за нас са страст и начин на живот. Организирането и провеждането на мото-рок феста „Предел” изисква целогодишна работа.”, коментира Тодор Митов президент на мото клуб „Пирински вълци”.

Повече от 500 мотористи преминаха през Разлог по време на почетната обиколка на града. Веднага след нея мотористите си вдигнаха адреналина с атрактивно каране, правейки номера върху движещите се мотори, информираха от пресцентъра на община Разлог. Мото игри гарантираха забавлението през деня. Веднага щом бяха пресушени първите 2 бирени кега, мотористите започнаха да се надпреварват в бутане на бирен кег и изхвърляне на кега на най-далече разстояние. Последваха игрите - дартс от мотор, надпиване с бира, дърпане на въже между клубове.

Рок веселието през нощта осигуриха групите TAK`N и BLACK ROSE през първата вечер SEVI и TOP STOPPERS & ex-WICKEDA през втората рок вечер на мото събора.

Мото-рок фест „Предел 2014” се организира от МК „Пирински вълци” с подкрепата на Община Разлог и спонсори. Екипи на РУП – Разлог и МБАЛ – Разлог осигуряват безопасното протичането на събитието.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов