Избрани Новини

Асен Блатечки куфя с рокери от цялата страна в Предел

Актьорът Асен Блатечки удържа на думата си и пристигна вчера с мотора си на рокерския събор в местността Предел

Тук купонясваха стотици любители на моторите и рок музиката. Осмият мото рок фест започна в петък, а приключва днес.

„Блатечки бе голямата атракция на вечерта. Не се спря и за минута, участва в почти всички състезания - дартс от мотор, бутане на бирен кег с мотоциклет, мятане на бирен кег, дърпане на въже, бутане назад на изключен мотор, лапане на кебапче от мотор. За нас е чест, че уважи събитието ни", сподели зам.-председателят на мото клуб „Пирински вълци" – Благоевград Методи Методиев – Вожда, цитиран от "Стандарт".

Съботната вечер не мина и без надпревари за най-много и най-атрактивни татуировки, за най-шумен мотоциклет, за най-добра самоделка. Най-яките премериха мускулите си на канадска борба. Черешката на тортата бе автомивка по бикини – красиви рокерки миха мотори под шумните възгласи на мъжката част.

Концертът откри 14-годишният Лъчезар Кацарски от Благоевград. Тийнейджърът не вижда, но е страхотен певец и музикант. Плени публиката с изпълненията си. Втората страст на момчето след музиката са колите и моторите. „Асен Блатечки също е впечатлен от таланта на Лъчко. Двамата дори са играли заедно в театрално представление. Родителите на момчето са колеги на Блатечки. Актьорът си замина тази сутрин", каза Методи Методиев. Мото рок фест „Предел 2014" се организира под надслов „Карай с каска" от Мото клуб „Пирински вълци" – Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов