Избрани Новини

Безидейни соц. номинации в Стара Загора!

Местните социалисти не предлагат нищо ново!

Местните социалисти и този път не предлагат нищо ново или различно. Безидейността на организацията е стигнала до кота нула.

Общинският съвет на БСП-Стара Загора се събира тази вечер за да обобщи резултатите от номинациите на първичните партийни организации за лидер на БСП. Заседанието е от 18 часа в комплекс „Верея“. На него предстои да се види кои са предпочитаните от социалистите в Старозагорско кандидати за председател на столетницата.

Както на много други места в страната, и тук от основните партийни организации в надпреварата за лидер на БСП са номинирани Михаил Миков, Корнелия Нинова, Мая Манолова, Драгомир Стойнев, Янаки Стоилов, Красимир Янков, Кирил Добрев.
Подреждането на старозагорската листа на БСП за участие в предсрочните парламентарни избори вероятно ще стане на общинската конференция, която е насрочена за 9 август.
На заседанието довечера народният представител Георги Гьоков и областният управител на Стара Загора Живка Аладжова ще представят отчетите за дейността си през последната година. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов