Избрани Новини

Членове на ГЕРБ на среща с баница и пожелания за разгромна победа

Областният координатор Даниела Савеклиева благодари на всички за куража и силата

Емоционална среща с председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание имаха представители на структурите на ГЕРБ от общините Белица и Якоруда, които бяха на посещение в парламента по покана на народния представител от Благоевградска област Даниела Савеклиева. Те му подариха футболна топка и домашно приготвена баница и си пожелаха разгромна победа на предстоящите извънредни парламентарни избори.

Представители на структурите на ГЕРБ проведоха работна среща със заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Едногодишното управление на БСП, ДПС и Атака ни доведе до катастрофа, оставят страната във финансов колапс. Не се актуализира бюджетът, банковата система е в криза, БНБ се нуждае от смяна на Управителния съвет”, заяви Цветан Цветанов. По време на разговора с Цветанов, както и с народните представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева, Георги Андонов, Любен Татарски и Цвета Караянчева хората от двете общини със смесено население поставиха споделиха най-тежките си проблеми. Коментирани бяха политическите уволнения от ДПС в тези райони и грубият натиск, на който са подлагани членовете и симпатизантите на ГЕРБ по време на това управление. Местните кметове от ДПС използват социалните програми и средствата по еврофондовете, осигурени по време на кабинета „Борисов” за облагодетелстване и за уреждане с работа на свои близки хора, подчертаха участниците в срещата.

„Целта на ГЕРБ е на предстоящите парламентарни избори да бъде постигната убедителна победа, за да можем да правим такива политики, че страната да се стабилизира, да се върне доверието на европейските ни партньори, а хората във вашите региони да живеят без страх”, коментира Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева благодари на всички за куража и силата, които имат. „Вие сте бойци, устояхте на жестокия натиск, на който бяхте подложени и продължавате да отстоявате човешките ценности. Заедно ще успеем”, заяви Савеклиева.

Зам. -председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов получи от групата от Белица специален подарък в знак на благодарност в знак на благодарност, че винаги е до тях и се отзовава с готовност на всичките им проблеми. „Подаръкът ни е символичен - детска тъкана люлка със здрави връзки, типична за нашия край, която се носи на гърба. Имате нужда от здрави връзки, защото товарът, който носите е тежък. Белият месал, който българката е тъкала с много любов е символ на нашата подкрепа към вас и любовта, с която всички трябва да работим за България, а дискът с филм за Белица ви подаряваме, за да черпите от нашия дух, от силата на Родопите”, каза Ваня Разсолкова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)