Избрани Новини

След отчет! Престъпниците все по-трудно "виреят" в Благоевград

Днес в Областна дирекция на МВР-Благоевград се проведе отчет на дейността на униформените за първите 6 месеца на 2014 година

Резултатите бяха представени от главен комисар Георги Костов, който ги определи като повече от добри. Самият отчет показа информация за дейността на униформените за първото полугодие на тази година. Най-запомнящият се процент сред изброените бе този на разкриваемостта на престъпленията. ОД на МВР-Благоевград се нарежда сред първите в страната със своите 40,44%. От полицията не пропуснаха да уточнят, че през изминалата половин година са регистрирани 2 280 заявителски материала, като 1 620 от тях са определени като криминални.

На пресконференцията бяха наградени и униформени заради своите специални заслуги, благодарение на които криминалистите са далеч от последните места.

Освен това ОД на МВР - Благоевград е на първо място в страна за работата си през първото полугодие на 2014 г. Посочените резултати, въз основа на новите критерии за оценка, поставят местната дирекция на първо място и дирекция за пример в страната.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов