Избрани Новини

18-годишен издъхна след като изпи бутилка разредител за блажна боя

Дядо намери 18-годишния си внук мъртъв в леглото в невестинското село Еремия

Антоан Теменужков е издъхнал, след като изпил цяла бутилка разредител за блажна боя, скътана от дядо му Симеон Чифлички в мазето. Възрастният мъж открил безжизненото тяло на внука си около 12 часа, когато отишъл да го вика да стане, за да обядват.

„Трагедията е голяма. Момчето е оставено от майка си, откакто се е родило, израснало е в домове за сираци, а през лятото за него се грижеше дядо му”, разказват потресени хората в селото. „Майката на Антоан още като бебе го зарязала, омъжила се в Албания, където родила още три деца, а от няколко години живее в Бургаско, но и там има ново семейство”, разказват в селото, цитирани от struma.bg. Антоан заживял постоянно с дядо си, след като навършил 18 години, тъй като социалните институции по закон вече не можели да го задържат насила в домовете за сираци. Двамата преживявали с пенсията на дядото. „Напоследък не се разбираха много, внукът тръгнал по кривия път, карал се с дядо си и му вземал всичките пари”, споделят хора в селото.

Все още не може да се каже какво е причинило смъртта на 18-г. момче, казаха от Окръжна прокуратура - Кюстендил, откъдето са започнали разследване на смъртта на младежа. Назначена е и съдебномедицинска експертиза, която трябва да определи вида на разредителя, довел до смъртта му.

Това е втората тежка смърт на млад човек в селото. В края на миналото лято при ремонт на една от къщите се срути каменна стена и затрупа един от майсторите, който почина под нея.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)