Избрани Новини

Георги Костов поема Областната дирекция на МВР

Мисия Бургас

01-08-2014, 16:38

Снимка:

©novini.bg

Автор:

Burgasutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Софиянец сменя комисар Милен Димитров

Новият директор на  Областната дирекция на МВР – Бургас е комисар Георги Костов. Заповедта за назначението му е връчена тази сутрин в Благоевград, където той заемаше директорския пост досега. Костов заема мястото на Милен Димитров, който беше уволнен от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Георги Костов ръководи успешно ОД на МВР - Благоевград около 2 години, където управлява със собствен екип, доведен от столицата. Преди около месец заместникът му М. Данаилов бе преместен на работа в главната дирекция на полицията в София, съобщава Struma.com.

Министърът в оставка Цветлин Йовчев награди комисар Костов с най-високото отличие почетен медал заради работата му на територията на ОД на МВР - Благоевград и заради показаните резултати и писмено изрази благодарностите си към екипа му в Благоевград.

За първи път областната дирекция в Благоевград е на първо място в страната по комплексна оценка на резултатите. Явно тези високи постижения са повлияли на решението на Йовчев да пренасочи Костов към Бургас, където концентрацията на криминалния контингент е голяма особено през лятото.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов