Избрани Новини

Садистът в Кърджали убивал и кучета, палил ги живи

Животът

02-08-2014, 12:02

Снимка:

opti-vet.com, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Садист избива улични котки посред нощ (ВИДЕО 18+)

24-годишният Киро се хвалил пред приятели как полял с бензин шест малки палета и им драснал клечката

Садистът с мераци за спецченге е убивал и кучета освен котки. 24-годишният Киро А. се хвалил пред приятели как полял с бензин шест малки кучета и ги запалил живи. Той дори заснел с мобилен телефон деянието си, разказаха очевидци на зверски клип, пише 24rodopi.com.

Припомняме, че студентът по „Национална сигурност" в Смолян върлува по тъмни доби от около месец по улиците в Кърджали, за да убива бездомни котки. Охранителни камери в района на пазара са заснели Киро да улавя с примка четириного и с всичка сила да го удря в земята докато го умъртви. Друг запис пък показва как студентът извива вратовете на малки котета.

„Въпросният мъж уби домашния котарак на мой комшия, като му затворил главата с менгеме. Горкото животно се е мъчило доста. Дебнехме го доста време, но така и не го докопахме. Понеже полицията не е взела отношение, хората ще вземат най-вероятно. Сигурно има и други подобни случаи, които само той знае. Убиецът на животно утре ще убие и човек. А животните на никого нищо не са направили", разказаха кърджалийци, след скандалната публикация за среднощните акции на садиста. По думите им, Киро А. от доста време се хвалил, че ще стане полицай. Последно мъжът работил като шофьор на камион.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов