Избрани Новини

Райна напуска "Пайнер"?

Благоевград Лайф

03-08-2014, 11:31

Снимка:

Facebook

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Камелия във война с "Пайнер"

Скандал в "Пайнер"! Камелия изхвърча

Райна сърдита на Пайнера

Райна обмисля сериозно да напусне „Пайнер", научи „Всеки ден" от нейни колежки. Македонското пиле била бясна, защото от компанията буквално се изгаврили с нея, отказвайки й участие в турнето на „Планета" в последния момент, без да дадат никакви обяснения за причината.

За да се включи в концертния тур, Райна отказала редица ангажименти и дори съкратила престоя си в Охрид, където бе по работа, за да се подготви и да репетира с балета си в България. Митко Пайнера обаче не сметнал за нужно да уведоми по-рано певицата за промяната в избора на изпълнители и така тя се оказала в небрано лозе, когато се върнала в страната. Само ден преди турнето се оказало, че Райна няма да участва.

„Това си бе чист удар под кръста. Как може да й кажат в последния момент, че няма да участва, при положение че тя си прекъсна почивката, за да си дойде у нас. Има пълно право да е бясна", коментират близки на певицата. Злите езици пък шушукат, че шефът на „Пайнер" отдавна търсел начин да се отърве от Райна, но все не намирал пролука в договора й, която да му позволи да я натири. Да прецака певицата в последния момент и по този начин да я накара сама да напусне, било премерен и абсолютно целенасочен трик.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов