Избрани Новини

Центровете за настаняване от семеен тип в Симитли отбелязаха своя рожден ден

Центровете за настаняване от семеен тип за лица с деменция и лица с физически увреждания в Симитли „навършиха” 3 годинки

От 1-ви август 2011 година социалните центрове осигуряват ежедневна специална грижа за лица със специфични потребности – дементно болни и с физически увреждания. От услугите в двата центъра, които споделят обща сграда, се ползват общо 30 човека. Всички домуващи, заедно със специалистите, които им осигуряват ежедневна грижа, празнуваха заедно в петък.
През целия ден домуващите приемаха поздравления и пожелания за здраве и дълголетие, информираха от Симитли. Специални подаръци, изработени от потребителите на центъра, получиха ръководителите на социалните заведения - тематични макети от прежда и естествени материали, изработени с много любов и признателност за ежедневните грижи и внимание. Баба Люба, потребител на центъра, изказа огромна благодарност и признателност към персонала и общинското ръководство, като успя да трогне всички със своята искрена прочувствена реч. Тържествен водосвет отслужи и отец Методи, който благослови домуващите и персонала, като им пожела изобилие от здраве, мир и любов. Методи Кикилянов, потребител на центъра, също чества своя рожден ден, той получи скромен подарък от всички потребители, които го поздравиха и с китка от  народни песни. С много песни танци и голяма торта, подарък от кмета на общината Апостол Апостолов, беше отбелязан третият рожден ден на центровете.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов