Избрани Новини

Чиновници от Сандански преминаха обучение, посрещат ни по-квалифицирани

Повишаване на професионалната компетентност, квалификацията и развитието на служителите в администрацията е общата цел на проекта “Провеждане и участие в обучения за по-добро управление и развитие на служителите в община Сандански”, който се изпълнява по Оперативна програма “Административен капацитет”, приоритетна ос II “Управление на човешки ресурси”, подприоритет 2.2 “Компетентна и ефективна държавна администрация”, Бюджетна линия въз основа на подписан договор за Безвъзмездна финансова помощ.

Проведени бяха специализирани обучения на служителите, според нуждите на целевите групи за повишаване на компетентностите на служителите и ефективната комуникация.

Тридневното обучение се осъществи в няколко направления и теми включващи комуникационни умения за лидери, креативно мислене, екипна ефективност и усъвършенстване на вътрешните комуникации в администрацията, съобщиха от пресцентъра на община Сандански. Повишаване на професионалната компетентност, квалификацията и развитието на служителите в администрацията е общата цел на проекта “Провеждане и участие в обучения за по-добро управление и развитие на служителите в община Сандански”, който се изпълнява по Оперативна програма “Административен капацитет”, приоритетна ос II “Управление на човешки ресурси”, подприоритет 2.2 “Компетентна и ефективна държавна администрация”, Бюджетна линия въз основа на подписан договор за Безвъзмездна финансова помощ.

Проведени бяха специализирани обучения на служителите, според нуждите на целевите групи за повишаване на компетентностите на служителите и ефективната комуникация.

Тридневното обучение се осъществи в няколко направления и теми включващи комуникационни умения за лидери, креативно мислене, екипна ефективност и усъвършенстване на вътрешните комуникации в администрацията.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов