Избрани Новини

Септември рита с Банско довечера

Изпълнителният директор на Банско Красимир Горанов заяви, че утре ще подпише договор за 1 година с халфа Любомир Витанов. До края на седмицата бившият капитан на Пирин (ГД) ще бъде картотекиран в БФС и ще може да вземе участие в мача от втория кръг на „Б” група срещу Септември в Симитли.

Преди него с едногодишни договори се уредиха и бившите му съотборници в Пирин (ГД) – Борислав Хазуров и Виктор Шишков.

Преди месец Банско победи с 3:1 отборът на Септември (Симитли) в контролна среща. Наставникът на „козлите” Александър Томаш  заяви, че този мач няма нищо общо с този за първенството, а домакините от Симитли ще изглеждат по различен начин.

„ Този мач, който играхме преди месец в Симитли, няма нищо общо с този, който предстои в събота. Септември (Симитли) ще изглежда по съвсем различен начин. Те са непредвидим отбор, който може да изиграе лоша шега на всеки. Затова ние трябва да подходим максимално концентрирано в този мач и да играем на предела на своите възможности”, сподели Александър Томаш, който ще разчита на всички свои играчи, тъй като няма контузени, цитиран от simitli.info. В първия кръг на първенството в „Б” група, отборът на Банско записа служебна победа с 3:0 срещу Спартак (Варна), докато Септември (Симитли) загуби с 0:1  при гостуването си на Верея (Стара Загора).

На Станислав Ставров е поверено регионалното дерби от втория кръг на ‘Б” група между  Септември (Симитли) и Банско. Двубоят е в събота от 18:00 часа на градския стадион в Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов