Избрани Новини

Полицията още издирва софиянеца, изчезнал в Созопол!

Вече 7 дни от 19 годишния Алекс няма и следа

Вече 7 дни няма и следа от изчезналия 19-годишен софиянец. Близките на младежа са го чули по телефона за последно на 2 август. От тогава следите на Алекс Олег Владимиров се губят. От пресцентъра на МВР съобщиха, че издирването продължава. По данни на негови роднини Алекс е напуснал дома на семейството си на 23 юли. Цели 10 дни той се покрил и не вдигал телефона си. Едва на 2 август се обадил по телефона на майка си, обяснил й, че е в Созопол, а оттогава мобилният му телефон е изключен. Алекс Владимиров е среден на ръст, с нормално телосложение. Има черна и права късо подстригана коса, пъстри очи и кръгло бяло лице.
Полицията призовава всички, които са го виждали или разполагат с допълнителна информация за него да сигнализират на телефони: 9821760, 9821755, 112 или в най- близкото поделение на МВР.

От полицията припомнят, че само преди седмица в Созопол изчезнаха 61 годишна жена и трите й внучета. Туристите обаче бяха открити след три дни невредими в квартирата им. Оказа се, че те не са изчезнали, а връзката с тях изчезнала заради повреден мчобилен телефон. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов