Избрани Новини

Казанлък предлага атрактивни имоти на потенциални инвеститори

Общината е готова да приеме и други бизнес предложения

Пет атрактивни имота предлага за продажба Община Казанлък, с които се цели подобряване на бизнес климата в града на розите и привличане на инвеститори, които харесват красивата столица на Долината на розите и предпочитат града за разширяване на своите бизнес намерения.
Терените, които Общината обявява, се намират на комуникативни места и дават възможности за осъществяване на различни строителни проекти. Те са предназначени за строителство на сгради за заведения за обществено хранене, вериги магазини, супермаркети, многофамилни жилищни сгради и др.
Община Казанлък поема ангажимента при проявен инвеститорски интерес да съдейства бързо и коректно за осъществяване на всички услуги, свързани със строителния процес.
Община Казанлък е готова да приеме и други бизнес предложения на потенциални инвеститори.
Казанлък е не само географският център на България, той е столица на прочутата в целия свят Долина на розите. Към Розовата долина през последните години се прибави и уникалността на тракийското наследство, оставено по тези земи, защото бе доказано, че тук е люлката на древната тракийска цивилизация.
Маслодайна роза и тракийската култура превръщат този регион в предпочитана туристическа дестинация. Именно тези фактори бяха определящи при оформяне на 9-те региона на туристическата карта на България, като Казанлък безапелационно бе посочен за център на един от тях – Долината на розите.
Атрактивен с културно-историческото си богатство, с природни дадености и развита промишленост, градът привлича с подобрената си инфраструктура, с благоустрояването, мащабното обновление и реализация на проекти за опазване на чиста околна среда.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов