Избрани Новини

Над 200 деца и възрастни се включиха в "Огъня на Орфей", обедини Австрия, Русия, САЩ...

200 деца, младежи и възрастни участват в Осмата международна лятна академия "Огъня на Орфей" 2014, която се провежда от 7 до 20 август в Разлог. Академията успя да обедини участници от България, Австрия, Русия, САЩ, Сърбия, Македония, Полша, Холандия, Швейцария, Германия.

„Академията има нашата институционална подкрепа. Радвам се, че Разлог отговаря на целите, които си поставя академията и съм сигурен, че Разлог ще продължи да дава сцена за изява на талантливи деца и младежи. Международната лятна академия има място в културния календар на общината.” каза по време на пресконференция инж. Красимир Герчев.

На пресконференцията участваха още д-р Мария Копанарова председател на ОбС - Разлог, Иван Гюров зам. - кмет по Икономически и правни въпроси в Община Разлог, Евгения Тагарева президент на Фондация „Огънят на Орфей” и преподаватели.

Тази вечер от 19 часа на централния площад в Разлог ще проведат и благотворителен етно - джаз концерт с участието на Наташа Миркович (Австрия), Бинка Добрева (България), Кристиане Карам (САЩ) и млади таланти от Лятна академия „Огънят на Орфей”.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)