Избрани Новини

Квартал в Гоце Делчев пропищя от агресивни домашни кучета

Близо 40 семейства са се оплакали в общината

Квартал в Гоце Делчев пропищя от агресивни домашни кучета. Близо 40 семейства са се оплакали в общината, че са тормозени от лаят, миризмата и агресията на кучетата на техен възрастен съсед. Хората се притесняват от зарази и най-вече от това, че кучетата се хранят основно със сурово месо, което ги настървява, информира Нова телевизия.

На улица „Завоя на Черна” 1 освен 80-годишният Атанас Урдев живеят и дузина черни кучета. Като никога, в този ден те са затворени, разказват съседите му. 

В близост до пълната с кучета къща има детска градина и голяма детска площадка. Хората в квартала се притесняват да пускат децата си да играят навън, защото не знаят  дали някое от домашните любимци на Атанас няма да ги подгони.

Никой тук не знае точния брой на кучетата в съседство. Знаят, обаче че ако не се вземат спешни мерки може да се стигне до тежък инцидент или до плъзване на зарази.

От община Гоце Делчев заявиха, че при бай Атанас многократно е изпращана еко полиция, но без резултати. Бил недиалогочен.

Така и не успяваме да говорим с него, а след повече от година безуспешни опити за справяне с проблема,  жителите на квартала са решени да вземат нещата в свой ръце, докато не е станало късно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов