Избрани Новини

Беласица привлече играч на Септември

Защитникът Иво Иванов-Папен (на снимката в средата), ще играе за Беласица (Петрич) през новия сезон в Югозападната „В” група.

Кметът на Симитли и финансов благодетел на отбора – Апостол Апостолов похвали постъпката на играча.

„ Похвално е решението на Иво Иванов да иска да играе редовно. Момчето си призна, че не се намира във форма и няма как да помогне на Септември (Симитли). Затова ме попита дали може да отиде в Беласица (Петрич)”, сподели Апостол Апостолов, цитиран от simitli.info. Градоначалникът изрази оптимизъм относно представянето на Септември (Симитли) през новия сезон в „Б” група. Отборът загуби в първия кръг от Верея в Стара Загора с 0:1 и направи нулево реми у дома с Банско.

„ Изказванията на ръководството на Банско, че са загубили три точки в Симитли, не кореспондират с играта. Реалният резултат от този мач трябваше да бъде 5:1 за Септември (Симитли). За разлика от Банско, които нямат един местен футболист, ние правим нещо уникално. Почти целият отбор на Септември (Симитли) е от местни играчи, което го няма никъде в другите отбори. Дори „орлетата” на Пирин, са събрани от различни краища на България. Опитмист за представянето на отбора, защото в Стара Загора загубихме заради съдийска грешка, а срещу Банско не си вкарахме положенията”, каза Апостол Апостолов.

В предстоящия трети кръг на „Б” група, отборът на Септември (Симитли) гостува на Добруджа. Мачът е в събота от 18:00 часа. Тимът от Симитли заминава в петък на лагер в Добрич и ще отседне в хотел „Изида”.

Притесненията на треньора Спас Стоименов са свързани с травмите на Илиан Христов и Костадин Марков, които получиха вчера на тренировката. Срещатасъс сигурност пропускат Велизар Попвасилев и Мирослав Николов, които все още се възстановяват от контузии. На линия за мача ще бъде Радослав Бачев, който изоставаше с подготовката и пропусна първите два мача на отбора. С основната група тренира вече и защитникът Мартин Иванов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)