Избрани Новини

Политическа партия АБВ представи листата си за МИР 1 в Благоевград

Кои са кандидат- депутатите на АБВ в Благоевград?

Политическа партия „Алтернатива за българско възраждане“ представи  листата си за МИР 1 в Благоевград. Предстои предложенията за народни представители да  бъдат гласувани на Националния съвет на партията тази неделя.

"Имахме редкия шанс да определим  кандидатите единодушно.  Ние нямаме спорове кой на кое място да бъде",  каза при представянето на кандидатите за народни представители Васил  Циров, председател на предизборния щаб. Той поясни, че техния стремеж е в  листата да влязат възможно най-широк кръг от хора. "27% са кандидатите  до 35 години, 58 % са до 50- годишна възраст и само 15% са над тази  възраст", допълни още Циров. Очаквано водач на листата в Благоевград е  известната народна певица Николина Чакърдъкова.

На второ място е  благоевградският адвокат Спас Велков, следван от Димитър Чучулигов от  Петрич. следващите имена в листата за народни представители от  Благоевград са:
- Георги Карамитов - спортист от Сандански
- Милена Запрева - строителен техник от Гоце Делчев
- Слав Астинов от Разлог
- Нако Манастарлиев от Петрич
- Никола Николов от Симитли
- Елзер Абдишев от Сатовча
- Людмила Манова от Благоевград
- Георги Костов от Кресна
- Иван Дюлгеров
- Илка  Кьосева
- Илия Илиев
- Васил Циров

Водачът  на листата Николина Чакърдъкова призова българските избиратели да не  стоят безучастни, а да гласуват на 5 октомври. "Не е важно само да  отидеш и да пуснеш гласа си, важно е и за кого, защото нещата, които се  случват в държавата, не се случват просто така. Има виновни, но няма  наказани. Това трябва да се промени", категорична бе народната певица.  Кандидатите за народни представители от 1 МИР са обединени около идеята,  че в политиката трябва да влизат успешни хора, но не с пари, а с  действия.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов