Избрани Новини

Камелия Кючукова спечели Дамско рали Гълъбово 2014

Спорт

24-08-2014, 11:19

Снимка:

Фейсбук страница на Община Гълъбово

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дамско авторали за празника на Гълъбово

Седмицата на Гълъбово

18 дами оспорваха титлата

Празничната програма по повод 45-тата годишнина от обявяването на Гълъбово за град стартира с „Дамско автомобилно рали”. Тази година то се проведе на 23 август и на ново място – автогара Гълъбово.
Общо 18 бяха записалите се участнички в станалото вече традиция автомобилно състезание. Известният шоумен Венци Мартинов бе водещ на мероприятието. Участие взеха дами от цялата страна, без ограничение във възрастта, но навършили пълнолетие и притежаващи валидно свидетелство за управление на МПС за съответната категория.
Надпреварата премина много оспорвано, на няколко пъти победителите трябваше да се определят с фото финиш, особено във втората фаза на състезанието, когато бяха директните елиминации. Всички участнички получиха грамоти и по 10 литра гориво, а победителките бяха наградени с купи и специални награди. Победител в Дамското автомобилно рали – Гълъбово 2014 стана Камелия Кючукова. На второ място се класира Станислава Таскова, а бронзовият медал остана за Весела Георгиева. Наградата за най-атрактивен шофьор бе присъдена на Сашка Тодорова. Специален приз получи и Йорданка Цонева. Журито присъди наградата за шофьор ветеран на Веселина Желязкова. Истинска битка извън ралито се разрази за наградата за най-малък участник. Тя бе спечелена от Десислава Стоименова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов