Избрани Новини

Лак за нокти спасява от изнасилване!

Току-що дипломирани студенти от университета в Северна Каролина създадоха първия в света лак за нокти, който предпазва дамите от изнасилване. Става въпрос за препарат, който освен че е във всякакви цветове, може и да реагира на специални опиати и медикаменти, които понякога мераклиите сипват в питиетата на дамите, само и само да легнат с тях. За целта жената само трябва да си топне крайчеца на боядисания си нокът в чашата с пиене, пише Lyfestyle.bg.

Ако има „забранени" вещества, то лакът на пръста й ще си промени цвета на секундата. Остава неразрешим вечният философски въпрос - защо след като Тя не иска да спи с Него, изобщо е влязла в апартамента му по тъмно. Какво прави там?

Няма мъж на света, който да покани някоя на „по питие" просто защото му се приказва за изкуство или човешки права в 2 през нощта. И според психолозите по света, смайващото е, че жените продължават да не осъзнават този елементарен житейски факт.

Вестник „Вашингтон Поуст" съобщи тези дни, че 55% от 1570 колежански изнасилвания през миналата година са станали именно с метода „опиат в чашата за раздумка".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)