Избрани Новини

Бургазлия отнесе три години затвор за грабеж на 300 лева


Наказание три години лишаване от свобода при първоначален строг режим ще търпи Валентин Карев, след като бе признат за виновен в извършването на грабеж. То е наложено с одобреното днес от Окръжен съд – Бургас споразумение за решаване на наказателното му дело.
С постигнатото между Окръжна прокуратура – Бургас и Карев споразумение той се признава за виновен в това, че на 01.08.2013 година около 02,00 часа в село Баня, община Несебър, при условията на опасен рецидив, в частен дом, отнел чужди движими вещи- сумата от 300 лева от владението на възрастен мъж с намерението противозаконно да ги присвои, като употребил за това заплашване.
С подписа си под споразумението Карев декларира, че разбира последиците от приключване на делото по този ред като влязла в сила присъда и се отказва от разглеждане на делото по общия ред.
Съдебният състав намери предложеното споразумение като непротиворечащо на закона и морала и го одобри. Съдът прекрати наказателното производство срещу Карев. Актът му е окончателен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов