Избрани Новини

Цецка Цачева: Очакваме пробив в Белене на изборите

"Целта ни е да сме първа политическа сила в областта", заяви Цецка Цачева в Плевен

На пресконференция днес политическа партия ГЕРБ обяви своята листа в 15 МИР – Плевен. На събитието присъстваха Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Владислав Николов, кметът проф. Димитър Стойков, както и Мартин Митев. Както стана ясно водачът на листата е Цецка Цачева, втори след нея е Пламен Тачев, който е общински ръководител на партията в Червен бряг. Третото място се заема от Владислав Николов –координатор на ГЕРБ за Плевенска област.

"Имаме за цел да бъдем първа политическа сила в областта, не само в по-големите общини. Очакваме и пробив в Белене, където гражданите традиционно очакват да се изпълнят заканите на основните ни опоненти от БСП да се даде старт на Белене, заяви г-жа Цачева. Тя допълни, че за последната година и няколко месеца, с мандатоносител БСП е станало ясно, че това е поредния балон на популизма, който се е спукал и допълни, че ще бъде обърнато специално внимание по този въпрос по време на предизборната кампания.

“Ще докажем несъстоятелността на това, което и тази сутрин бе изговорено от Румен Гечев, че рестартът на Белене е въпрос на две седмици“, заяви бившата председателка на Народното събрание. Ето и имената в листата на ГЕРБ:

1. Цецка Цачева

2. Пламен Тачев

3. Владислав Николов

4. Мартин Митев

5. Ралица Добрева

6. Емил Абрашев

7. Мирослав Траянов

8. Валери Желязков

9. Дочко Дочев 1

0.Зорница Петрова

11.Георги Георгиев

12.Димитринка Павлова

13.Бистра Павловска

14.Детелин Василев

15.Цецо Луканов

16.Валери Лачовски

17.Илияна Гложенска

18.Йонка Макавеева



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов