Избрани Новини

Седмицата на „Пирин Фолк” стартира с изложба

Празничните мероприятия, свързани с 22-рото издание на „Пирин Фолк” Сандански стартираха със седмична изложба на фотографии, живопис, детски рисунки и историческа сбирка.

Старт на изложбата и празничните събития бе даден от заместник кмета Мария Чинкова, която сподели, че е изключително щастлива, че празничната програма на 22-рото издание на „Пирин Фолк” стартира именно с такава изложба, приютила рисунките на талантливи деца от три възрастови групи, картините на художника Кирил Божкилов, исторически снимки, както и макет на Епископската базилика, която е в процес на строеж. Изложбите разположени на първия и втория етаж на Дома на културата в Сандански могат да бъдат посетени всеки ден до неделя.

Присъстваха Директорът на фестивала Валентин Пензов, художника Кирил Божкилов, граждани и медии, информират от пресцентъра на общината.

Празничните  събития продължават и днес, когато на централния площад в Сандански на видео стена в продължение на две поредни вечери ще бъдат излъчвани видеоклипове от „Пирин Фолк” от след 21.00 ч.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов