Избрани Новини

Реми на „Цървена звезда” и „Левски за „Купите на община Благоевград” (снимки)

Приключиха първите мачове от международния футболен турнир „Купите на община Благоевград”

Срещите се проведоха на стадион „Христо Ботев”, където сили мериха малчуганите, родени през 2003 г. , и на стадион „Портър Парк” където играеха децата родени през 2004 г. Турнира откриха младежките гарнитури на „Цървена звезда”(Белград) и „Левски”(София), които завършиха наравно 1:1 при набор 2003 г.

При по-малките футболисти сърбите се наложиха с 2:1, информираха от пресцентъра на общината. „Искам да благодаря на община Благоевград и г-н Камбитов за перфектните условия и организация, нямаме никакви забележки”, коментира треньорският състав на футболистите от „Славия” (набор 2003 г.) след победата над „Войводина”(Нови Сад) с 2:1. Те определиха турнира като празник за деца и треньори и видяха в него страхотна възможност да премерят сили с водещи отбори от други държави.

След победата на „Вардар”(Скопие), набор 2003, над „Ботев”(Пловдив) с 1:0, треньорът на македонския тим изрази своето задоволство от добрата организация и допълни, че това е един много добър шанс за децата да се докажат в този международен футболен празник. При децата набор 2004 г. „Войводина” се наложи с 3:1 над „Славия”, а „Вардар” и „Ботев” поделиха точките – 1:1.

Довечера кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще открие официално турнира от 20:30 часа на площад „Македония”, а ако метеорологичните условия не позволяват, церемонията ще се състои  в ремонтираната зала „Скаптопара”.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)