Избрани Новини

Откриха новата учебна година IV Детска градина в Дупница

Забавачницата бе напълно обновена и ремонтирана през месец август

С тържество откриха новата учебна година във филиала на IV Детска градина в Дупница, информира Инфомрежа. Забавачницата бе напълно обновена и ремонтирана през месец август от Община Дупница.

Извършен бе вътрешен ремонт на спалното отделение, всекидневната, санитарните помещения, външна топлоизолация, двора, както и други дейности на обща стойност 27 845 лева.

Гости на тържеството бяха кметът инж. Методи Чимев, зам.-кметът по социалните дейности Крум Милев, както и служители от отдел "Образование" към Общината.

Малчуганите посрещнаха гостите и родителите с питка и мед, след което изнесоха музикално-рецитална програма.

"Искам да благодаря на г-н Чимев както от името на целия екип на детското заведение, а така също и от името на родителите и дечицата, за това, че най-сетне ни се обърна внимание и ремонтът бе осъществен. Още повече, че приключи именно в това време, в което дечицата почиваха и сега влязохме в почти нова детска градина. Самите деца не успяха да я познаят", обърна се към всички директорката Цветана Чаушева.

"Аз искам да благодаря за търпението, което проявиха и родителите и дечицата най-вече. През пролетта родители идваха при мен с молба за този ремонт и обещах да се направи и сега съм доволен от свършената работа. Има още някои подобрения, които ще направим по двора", коментира инж. Чимев, който подари люлка за децата и прахосмукачка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов