Избрани Новини

Септември се наложи над Пирин (Разлог)

Отборът на Септември (Симитли) победи с 3:0 Пирин (Разлог) в контролна среща, играна на стадиона в град Симитли

Точни за домакините в приятелския мач бяха Петър Янкулски, Даниел Гогов и Методи Костов. Отборът на Септември стартира с титулярния си състав, като на полувремето селекционерът Спас Стоименов смени всичките единадесет на терена, информират от Симитли.

Резултатът в мача бе открит в 8-та минута от Петър Янкулски, след асистенция на Тихомир Костурков. Двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 1:0.

През второто полувреме домакините влязоха с изцяло подменен състав, точни попадения във вратата на Пирин (Разлог) отбелязаха юношата от школата на Септември Даниел Гогов, който отбеляза изключително красив гол от 20 метра. Попадението на Гогов бе в 75-та минута. 7 минути по-късно, за крайното 3:0 се разписа и Методи Костов. Костов бе точен след центриране на Велизар Попвасилев.

Отборът на домакините доминираше почти през целия мач, от треньорския щаб изразиха удовлетворение от играта на момчетата си. „Събота и неделя са в заслужена почивка”, коментира старши треньорът Спас Стоименов. В понеделник в 9:30 Септември се събират за тренировка, продължават подготовката за гостуването си в Созопол. В събота, 13 септември е поредната среща от първенството в Б-група.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов