Избрани Новини

Кметът на Дупница "посочи" местата за агитации, глобява за лепене по автобуси

Изпълнението на заповедта се възлага на Началника на РУП-Дупница, Началник отдел “С и С” и Звено “Общински контрол”

Кметът на Дупница Методи Чимев издаде заповед, с която регламентира местата, на които партиите да лепят агитационните си материали местата за поставяне на агитационни материали на територията на община Дупница, за предстоящия избор на народни представители, насрочен за 05.10.2014 г.. Позициите са, както следва:

Подпорната стена на старите гробища – ул. “Орлинска”, подпорната стена в края на ул. “Ген. Георги Тодоров”, подпорната стена на ул. “Кокиче”/стръмната улица към Градската градина/, метална ограда на ул. “Цар Освободител” /спирката срещу Учителския институт/, бетонни “гъбки” на ул. “Орлинска”, метална ограда вдясно от кръговото движение на изхода за Кюстендил, метална ограда вдясно след Аракчийски мост, метална ограда срещу паметника на Васил Демиревски, всички поставени табла и изградени колонки за разполагане на рекламни и агитационни материали за Община Дупница и прилежащите кметства към нея.

Забранява се поставянето на агитационни материали:

На сгради – общинска собственост, независимо от съгласието на наемателите, на превозните средства на обществения транспорт, независимо чия собственост са те.

За поставените агитационни материали на места, извън определените ще се налагат санкции, съгласно законовите разпоредби.

В седемдневен срок, след произвеждане на Избора, агитационните материали да бъдат премахнати от лицата, отговорни за тяхното поставяне. Отговорност ще бъде потърсена от партиите, коалициите и инициативните комитети.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)