Избрани Новини

Кандидатите за народни представители от Благоевградско помагат на пострадали в село Говежда

Те помагат на пострадалите от наводнението, станало на 4 септември в село Говежда

22-мата кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от Благоевградска област, заедно с още 30 доброволци от структурите на партията помагат на пострадалите от наводнението, станало на 4 септември в село Говежда, област Монтана.

„Както винаги, колегите от Благоевградска област реагираха бързо и успяхме да се организираме, да се притечем на помощ на пострадалите. Макар и втори ден да има хора от ГЕРБ, които почистват домовете на пострадалите от бедствието в област Монтана, тук положението е още много тежко. Всяка помощ е ценна, за да започне отново да тече нормално животът на хората в община Георги Дамяново. Най-важното сега е те да възстановят домовете си и заедно с тях да отстраним пораженията, нанесени от природната стихия“, каза Даниела Савеклиева, областен координатор на ПП ГЕРБ - Благоевград и втора в листата с кандидати за депутати.

„Благодарна съм за помощта ви. Не знам как щяхме да се справим без вас, след като природата ни отне всичко, което сме градили през целия си живот“, сподели Роза Нешева, чиято къща е най-пострадала в селото и е понесла ударната вълна на придошлата река Огоста.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов