Избрани Новини

Отпускат 70 388 за по-добра администрация в Симитли

Днес в заседателната зала на Общинска администрация Симитли ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Обучение на служителите в община Симитли за по-добро административно обслужване” по ОПАК. Безвъзмездната финансова помощ за квалификация на служителите на администрацията по Оперативна програма „Административен капацитет” е в размер на 70 388 лева. През периода за изпълнение на проекта, който бе 12 месеца, бяха изпълнени основните дейности: обучения в ИПА по теми, свързани с електронно управление и открита администрация, езикови курсове, обучения за ефективно общуване и обслужване на специфични групи граждани, за междукултурна комуникация, толерантност и антидискриминация, за екипна ефективност и ефективно лидерство, информират от Симитли.

Общата цел бе подобряване административното обслужване в общината чрез обучение на служителите в общинската администрация, кметовете и служителите на кметства, които са и целевите групи по проекта. Общата цел се реализира чрез две специфични - подобряване на квалификацията и на мотивацията им, пряко свързани с повишаване капацитета на служителите за предоставяне на услуги от административен характер.

Проект „Обучение на служителите в община Симитли за  по-добро административно обслужване” е финансиран по Договор за безвъзмездна финансова помощ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов