Избрани Новини

"Сребърни звънчета" с ново прослушване за деца

Ще бъдат прослушвани деца на възраст от 5 до 15 години

Поради проявения голям интерес от кюстендилската общественост и желанието на много деца да бъдат част от известния в недалечното минало детски ансамбъл "Сребърни звънчета" - Кюстендил, за всички желаещи има ново прослушване в събота - 20 септември, от 10.00 часа в сградата на ДНА - Кюстендил.

Ще бъдат прослушвани деца на възраст от 5 до 15 години. Желателно е песничката, с която се явяват на прослушването да е детска, но не е задължително, допълва още infomreja.

Журито ще е в състав: почетният гражданин на Кюстендил, създателката на емблематичния ансамбъл "Сребърни звънчета" Ангелина Милева, музикалният педагог Лилия Александрова, актрисата Ани Кръстева и хореографът Васил Василев.

Ще се оценяват вокалните качества на децата, тяхната артистичност и усещането им за ритъм. Родителите няма да бъдат допуснати в залата за прослушвания.

Приетите вече дечица на провелия се през лятото кастинг и тези, които ще бъдат прослушани и приети на обявения сега, ще започнат репетиции в началото на октомври.

Работата с децата от "Сребърни звънчета" ще бъде съобразена с предстоящия ремонт на сградата на ДНА.

Подготовката им ще се осъществява от екип специалисти в областта на вокалното пеене, хореографията, инструментално и театрално изкуство.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)