Избрани Новини

Ковчези вместо сватба след казанлъшката катастрофа

Загиналите в сряда планирали брак

Адска катастрофа вместо сватба. В сряда край Казанлък в пламъците на автомобила си загинаха Илинка Дрянкова и Балин Димитров. След 14 годишна връзка двамата планирали да се съберат на сватбено тържество, научи Starazagorautre.bg
Вместо това те загинаха на място в тежка катстрофа край казанлъшкото село Копринка.
40-годишната Илинка е работила в счетоводството на Община Карлово. Балин Димитров е на 44 години, служител на ЕВН Пловдив. Били невероятна двойка, двамата се обожавали, били силно привързани и много влюбени. Връзката им била дългогодишна и смятали да я узаконят.
Всичките им близки са потресени от трагичната развръзка.
Според запознати, никой не е знаел къде са отивали двамата, когато е станала трагедията.
Катастрофата стана в сряда, на 10 септември. На пътя са се сблъскали тежкотоварен камион "Мерцедес", превозващ трактор, и лек автомобил "Жигули". От удара лекият автомобил се е възпламенил и на място са загинали Илинка и Балин, пътуващи в колата, а шофьорът на камиона е невредим.
Най-вероятната причина за тежкия пътен инцидент е спукана предна лява гума на камиона, поради което водачът е загубил управлението. След като навлиза рязко в насрещното платно, камионът се врязва челно в руското возило, което буквално влиза под камиона.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов