Избрани Новини

Червената устатница Мая Манолова не признава провала на БСП и ДПС

А за извинение пред гражданите и не мисли

Кандидат-депутатите от БСП и ГЕРБ Мая Манолова и Цецка Цачева влязоха в предизборен спор в предаването „Тази неделя”, по бТВ.
Според Цачева БСП са се провалили в управлението и с риториката си  целят да фокусират вниманието върху служебния кабинет, с надежда, че хората ще забравят какво е било преди по-малко от месец. „Вие се провалихте. Едно е да искаш, друго е да можеш и да го направиш”, коментира водачът на листата на ГЕРБ в Плевен.

От БСП забравят защо имаме кабинет с премиер Близнашки – защото БСП и ДПС се провалиха в управлението на държавата. Вие подценявате интелигентността на българските граждани и мислите, че са забравили, че до преди месец управлявахте и съсипахте страната. Наведете глава и поискайте извинение от българските граждани  за провала си и че го докарахте до това състояние. За БСП винаги има нарушение на Конституцията когато са губещи и когато се провалят за политиките си, каза Цачева.

Вместо извинение и сведена глава Манолова нагло обяви: Ние свалихме доверието си от правителството на Орешарски не защото не си вършеше работата, а за да дадем на хората възможност за честни избори. Така манипулативно червената хиена се опита да прикрие управленския провал на социалистите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов