Избрани Новини

Бивш затворник, син на монахиня, плаши с убиийство!

Освидетелстван затворник, син на монахиня, обикаля институциите с молба да бъде настанен в общинско жилище

Стефан Андреев е убиец, излежал присъдата си. Преди седем месеца излиза на свобода и попада в истински параграф 22, стана ясно в предаването „Жега” на TV7.
През 2007 г. животът на Стефан Андреев се обръща на 180 градуса. Сбива се в заведение в Кричим. Твърди, че е бил нападнат с бирена бутилка от значително по-едър мъж.
Сега Стефан се издържа със 124 лв. пенсия. Роден е в Кюстендил, но от деветмесечно бебе живее при баща си в Кричим. Майка му страда от епилепсия и преди няколко години става монахиня.
Ако Стефан се върне при нея, тя ще загуби помощите за отопление. Той е картотекиран в четвърта група на едночленните семейства и чака своя ред в Кюстендил. Според него, въпреки че има свободни жилища, от общината не го настаняват.
В момента Стефан спи по пейките в София и проси пред заведенията в Студентски град. Потърсихме отговор от община Кюстендил. Оттам ни съобщиха, че заради агресията на Стефан са уведомили местното полицейско управление.
В писмено становище от общината заявяват, че в момента за настаняване чакат 148 семейства, сред които и майки с деца. Дотогава и Стефан ще бъде в списъка на чакащите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов