Избрани Новини

В Монако си спомниха за славните времена на Берба в Леверкузен

"Монегасците" със специален материал преди двубоя с "аспирините" в Шампионската лига

Сайтът на Монако публикува специален материал за Димитър Бербатов преди срещата с Байер Леверкузен от Шампионската лига. Френският тим припомня, че българският таран се е изградил като голям футболист именно на „Бай Арена“, където игра 5.5 години преди да премине в Тотнъм.

„Срещата във вторник вечер между Монако и Байер Леверкузен има особен заряд за Димитър Бербатов. Българският нападател е прекарал пет и половина сезона в германския клуб.
Няма съмнение, че феновете на „Бай Арина“ не са забравили Димитър Бербатов осем години след преминаването му във Висшата лига. Пристигнал през 2000 г. след три сезона с ЦСКА София, Димитър изгрява пред цяла Европа. От първия си пълен сезон, той участва в един от най-великите приключения на клуба заедно с Оливър Ньовил, Улф Кирстен и Михаел Балак. Същата година Леверкузен достига до финала на Шампионската лига след елиминиране на Манчестър Юнайтед и Ливърпул. На финала, Бербатов се появява в игра вместо Томас Брдърич в 38-та минута, но не може да попречи на Реал на Зидан да спечели с 2:1.

Вижте видеото в Sportonline.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов