Избрани Новини

С хиляди детски усмивки бе открита учебната година в Разлог

Празничното настроение обхвана всички жители и гости на общината

На празничния 15-ти септември под звуците на Химна на Република България и Европейския съюз стартира Новата учебна година във всички училища на територията на Община Разлог. Вълнуващият Първи учебен ден се превърна във втората Българска Цветница.

„Да е честит първия учебен ден- 15-ти септември – най-вълнуващият ден за Вас, защото всичко започва от знанието !”- каза Кметът на Община Разлог инж.Красимир Герчев в Поздравителния адрес, изпратен до всички учителски колективи.

2000 ученици от Община Разлог влязоха днес в класните стаи на обновените общински и държавни училища, а 200 първокласници, които получиха много подаръци прекрачиха за пръв път училищния праг, съобщиха от пресцентъра на общината. Броят на учениците се запазва в сравнение с миналата учебна година. Училищната мрежа в Община Разлог е стабилна и на този етап не се нуждае от преструктуриране.Училищата са финансово стабилни, ремонтирани и обновени.

С най-красиви пожелания за успешна и ползотворна учебна година, изпълнена с много хубави  емоции, съчетани с хиляди детски усмивки бе открита Новата учебна година в Община Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов