Избрани Новини

Областният управител на Кюстендил посрещна новия дистрикт гуверньор на Ротари България

Областният управител г-н Иван Каракашки прие в кабинета си новия дистрикт гуверньор на Ротари България  Иларио Астинов. На срещата присъстваха  още заместник областният управител г-ца Мария Чочова, асистент дистрикт гуверньора  г-н Йонко Гергов, представители на Ротари клуб Дупница и Кюстендил.

 Областният управител запозна гостите си с основните проекти, по които се работи  във  всички общини на територията на областта по инвестиционната  програма „ Растеж и устойчиво развитие на регионите“ чрез която са осигурени над 17 млн. лв. 

В рамките на работната среща бяха обсъдени още  възможности за бъдещи съвместни  проекти и по-конкретно такива в сферата на Трансграничното сътрудничество. От страна на представителите на Ротари клуб бе заявена и готовност за експертна подкрепа при различните дейности в администрацията. 

Отговорникът на Ротари България и местните ротарианци разговаряха с  областният управител  за основните насоки и цели за развитие на неправителствената организация в Област Кюстендил, съобщиха от администрацията. Ротарианец №1 припомнени и основните принципи които всеки един ротарианец приема включвайки се в движението в служба на обществото.

Областният управител подари на госта си емблематичен плакет с исторически и културни забележителности от региона. Иларио Астинов върна жеста и подари  емблемата на организацията и старинен фенер. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов