Избрани Новини

ПФК- Банско вече общински!

Местен човек ще влезе в Съвета на директорите на дружеството

Община Банско актуализира бюджета си до края на годината вчера. Това стана на редовна сесия на Общинския съвет в Банско, в рамките на която бяха обсъдени общо 27 точки от дневния ред.

По време на заседанието беше приета промяна на правноорганизационната форма на ПФК Банско АД, резултат на която местният футболен отбор става изцяло общински.

Предстои да бъде извършена промяна в състава на Съвета на директорите на дружеството и на мястото на Красимир Горанов да застане местен човек.

Местните съветници гласуваха и месечните стипендии, които община Банско традиционно отпуска на финансово затруднени ученици и студенти.

В рамките на сесията беше изслушан и доклад на представители на фирмата-изпълнител на инвестиционен проект "Рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа на град Банско и изглаждане на ПСОВ".

Строителите представиха актуална информация за постигнатото до този момент и дадоха гаранции, че улиците в курорта ще бъдат асфалтирани преди началото на активния зимен сезон, а строително- ремонтните дейности ще бъдат замразени за периода декември- март, съобщи fokusnews.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов