Избрани Новини

Красен Кралев се срещна с жителите на 11 населени места в община Аксаково

Целта е посланията на партията да стигнат до хората

В рамките на един ден кандидатът за народен представител от ГЕРБ-Варна, Красен Кралев обиколи 11 населени места на територията на община Аксаково. Заедно с колегата си Николай Костадинов той се срещна с жителите на град Игнатиево и селата Изворско, Слънчево, Водица, Засмяно, Крумово, Радево, Новаково, Припек, Доброглед, Водица и Любен Каравелово. Без претенции за предизборен рекорд кандидат-депутатите проведоха срещите, за да разяснят управленската програма на ГЕРБ и приоритетите на партията. Варненският отбор на ГЕРБ се е нагърбил с амбициозната задача да обиколи всички населени места от областта до изборния ден – 5 октомври. Целта е посланията на партията да стигнат до хората.

"Кметовете на ГЕРБ са тези представители на местната власт, които наистина работят за хората. Това си личи и от нашите срещи", коментира Кралев. Хората от общината със задоволство изразиха пред него благодарността си към кмета на Аксаково Атанас Стоилов (ГЕРБ), който е реализирал много успешни европроекти. В много от населените места в общината обаче се налагат ремонти на читалища и пътища. "Решението е в европейското финансиране, но само ГЕРБ може да отблокира европейските програми", категоричен бе Кралев.

"Изслушахме много човешки неволи, запознахме се с много проблеми. Някои истории изглеждат абсурдни, но са част от ежедневието на хората", разказа Красен Кралев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов