Избрани Новини

Екшън сцени на "Велбъжд"- "Сливнишки герой" след 2:2

"Велбъжд" не се даде на лидера в Югозападната "В" група

Кюстендилският "Велбъжд" не се даде на лидера в Югозападната "В" група "Сливнишки герой" и на игра и на бой! Двубоят на стадион "Осогово" завърши 2:2, а след него двата тима са си спретнали ръкопашна схватка в тунела на стадиона, съобщава dariknews. Кой, какво е провокирал и ще има ли наказания, времето ще покаже?
Александър Димитров изведе домакините напред в резултата, гостите направиха обрат до 1:2, а Виктор Анастасов възстанови равенството- 2:2, още до полувремето, а Иван Иванов изпусна дузпа.
Червени картони оцветиха втората част. Първо бе изгонен централният защитник на "Велбъжд" Боян Стойнев, в 83- та мин., а в даденото от съдията продължение за втори жълт картон, терена напусна и Кирил Мицов.
"Виктор Анастасов можеше да излезе на стрелкова позиция сам срещу вратаря, бе спънат от защитник на "Сливнишки герой", но съдията вместо да го изгони, му даде само жълт картон. Мицов изрита в нерви топката и получи втория си жълт картон, така изгонения беше пак от "Велбъжд", каза старши треньорът Юлиян Кръстев, който има много претенции към съдийството в мача.
"Стана хубав мач. Футболистите ни играха с много желание и се раздаваха по терена", допълни пред Кръстев.
Екшън сцени са се разиграли след края на мача, като по неофициално информация са се сбили в тунела всички играчи от двата отбора.
Кадровите проблеми за Кръстев стават много. Травми лекуват Станимир Благоев, Йордан Йовчев, Александър Александров. Със сигурност, наказани ще бъдат Боян Стойнев и Кирил Мицов.
"Велбъжд" гостува в сряда на "Германея" в мач от Аматьорската футболна лига, като шанс за изява ще получат юношите на клуба.
"Германея" остава на дъното на класирането в ЮЗ "В" група след нова загуба, този път като гост на "Витоша"- Бистрица с 4:2.
Загуба допусна друг от лидерите в класирането "Оборище", с 2:1 като гост на "Чепинец" във Велинград. На челна позиция излезе "Пирин"- Гоце Делчев след успех с 3:1 над "Спортист"- Своге.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов