Избрани Новини

Внимание- натоварен трафик на Е-79

Засилено е полицейското присъствие

Натоварен е трафикът по главен път Е-79 след трите почивни дни. Засилено е и полицейското присъствие заради интензивния трафик от Гърция и от Югозападна България . В двете посоки на главен път Е-79 се движат и много ТИР-ове. На ГКПП- Кулата трафикът е натоварен, но няма задръстване при преминаване на границата. Две гишета работят за леки автомобили по посока България и едно за товарни автомобили.
Колона от автомобили се е образувала по целия обиколен маршрут от граничен пункт Кулата през селата Кулата, Чучулигово, Дрангово и Петрич до Сандански. Движението се извършва в колона. При село Кулата има полицейски патрул с благоевградска регистрация – 8979. По заобиколния маршрут разстоянието се изминава за около 45 минути поради строителството на Лот-4 на магистрала „Струма”. Колони от автомобили са се образували на изхода на Кресненското дефиле и на околовръстното на Благоевград. На входа на Благоевград посока Кулата и при Кресна има полицейски патрул с благоевградски регистрационен номер – 5702.
Колона от автомобили се е образувала и на изхода на Благоевград. Пътят е в ремонт, заради строителството на Лот-3 от АМ „Струма”. Полицейски патрул с благоевградска регистрация – 0669 има на Антените, с радар, проверява и в двете посоки. Натоварен е трафикът между Благоевград и Дупница и в двете посоки. В района на „Летището” на главен път Е-79, за отбивката за село Слатино има полицейски патрул с кюстендилска регистрация-1370.
Тапа от автомобили има на входа и изхода на Дупница. На изхода от град Дупница има полицейски патрул с кюстендилска регистрация – 1367. Дъжд вали на магистрала „Струма” между Дупница и Перник. Пътната настилка е хлъзгава, трафикът засилен.
Тапа от автомобили се е образувала на входа на София при Драгичево, движението се извършва в колона при Владая по пътя за Княжево, съобщава fokusnews.          



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов