Избрани Новини

„Беласица” разгроми „Конелиано” с 6:0

Пламен Мицански: Заслужено спечелиха трите точки

В мач от 6-ия кръг за първенството на ЮВГ пред около 250 зрители отборът на ОФК „Беласица” надигра тима на „Конелиано” по всички показатели и съвсем заслужено се поздрави с победа от 6:0, информира viaranews.

Срещата започна с комичен автогол за гостите в 5-ата минута. Тогава централният защитник на гостите Димитър Димитров върна учудващо топката към вратаря Бонев, той замахна с крак, но се размина с кълбото и то се спря в мрежата зад него за 1:0 за „Беласица”. Това силно разколеба треньорския щаб и футболистите на „Конелиано”, и бе добре дошло за петричкия тим. В 14-ата минута капитанът на „Беласица” Красимир Шапкаров овладя топката пред наказателното поле на гостите, тръгна навътре и от движение опъна мрежата зад Бонев за 2:0. До края на първата част на срещата нови пропуски за домакините направиха Благой Таушанов, Любен Граменов и Владимир Кабранов и на два пъти бившият футболист на „Беласица”, сега с фланелката на   „Конелиано”  Марин Дамянов.

След почивката темпото на играта не се промени и отборът на домакините се стремеше към отбелязване на нови попадения. До края на срещата нови голове отбелязаха Венци Стоянов – три и Кирил Иванов – един. Най-неприятният момент беше, когато вратарят на „Беласица” Захари Димитров напусна полето си, за да посрещне устремилия се към него Марин Дамянов. Стигна се до неприятен сблъсък и футболистът на „Конелиано”  със счупена ръка бе закаран с линейка до общинска болница, където квалифицирана помощ му бе оказана от д-р Христо Френгов и д-р Орлин Кючуков.

След мача старши треньорът на ОФК „Беласица” Пламен Мицански сподели: „На много добро равнище премина този мач от страна на нашите футболисти. Браво на момчетата! Играха с настроение, без подценяване. Много мобилизирано от първата до последната минута и напълно заслужено спечелиха трите точки и зарадваха феновете си с резултатна игра. Следващият ни мач е срещу отбора на „Балкан” (Варвара) като гости”.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов